Бонбони с дулсе де лече
Затоплянето на времето предполага хапването вече на по-леки храни. Колкото и да се повишават обаче градусите навън винаги ще има място за нещо сладичко. Такава е и рецептата, която ще ви представя.
Напоследък домашните бонбони са ми голяма страст. Правила съм различни видове, но тези определено ми станаха любими, а имат само три съставки. Изключително лесни за изпълнение и вкусни за похапване като десерт, към следобедното кафе или в компанията на хубав филм.
Продукти:
200 грама обикновени бисквити
1/2 консерва дулсе де лече
100 грама течна сладкарска сметана
Приготвяне:
Бисквитите се смилат добре в блендер или се натрошават в плик. Прибавя се млечният карамел и леко затоплената сметана. Оформя се меко тесто, от което се правят топчета с големината на орех. Украсяват се по желание.
Коментари
Публикуване на коментар